hdunit1

HOGEDRUKTECHNIEK VOOR TRUCKWASH
“ Biezon HOGEDRUKTECHNIEK en POMPTECHNIEK”

Een doordachte hoogwaardig mechanische techniek, aangestuurd door frequentieregelaars en ingenieuze software, maken van deze techniek een topper. Ook een dubbele pomp is mogelijk waarbij middels slimme besturingstechniek de druk wordt aangepast aan de watervraag. Zo ontstaat er een stabiele druk bij gebruik van 1 lans, maar ook bij 4 of meer lanzen.

ophangsysteem

HOGEDRUKTECHNIEK VOOR TRUCKWASH
“ Biezon OPHANGSYSTEEM voor HOGEDRUKTECHNIEK”

Een doordacht hoogwaardig ophangsysteem, gebruikersvriendelijk, zeer robuust. Het railsysteem is uitgevoerd in RVS met een speciaal ontwikkeld geruisloos rol-systeem. Ook bij zijdelingse kracht blijft het systeem soepel rollen. Een hoogwaardig systeem met een fantastische prijs/kwaliteit verhouding.

pompen

POMPTECHNIEK VOOR TRUCKWASH
“ Biezon POMPTECHNIEK”

De beste pompen tegen de laagste prijs, Grundfos, Dab, Lowara, Duivelaar, ABS, etc. voor elke toepassing de beste pomp.

Biezon Systems heeft met de “ Hogedruktechniek en Pomptechniek “ krachtpatsers op de markt gebracht in verschillende standaard uitvoeringen. Daarnaast maakt Biezon custom-made machines voor alle mogelijke toepassingen zoals voor containerwassing, objectwassing, vaartuigwassing, helikopterwassing, vliegtuigwassing, treinwassing, bouwverkeerwassing etc.etc.

De overheadkosten weten wij door onze opzet zo laag mogelijk te houden, wat ten goede komt aan de toekomstige afnemers.

  • Door zelfontwikkeling is deze krachtpatser uniek in de truckwashbranche en maakt het reinigingsproces beter en sneller,waardoor personeel uitgespaard kan worden.
  • Volledig frequentie gestuurd, maakt meerdere snelheden mogelijk en een ideale borsteldruk, zodat de bescherming van de laklaag en het voertuig gewaarborgd zijn.
  • Een professionele machine waar u prettig mee kunt werken.
  • Vakkundig advies in truckwash en truckwashinrichtingen

 

Voor een printversie van de HOGEDRUK en POMPTECHNIEK “ Biezon” klik HIER